Om Anholt

Anholt er Danmarks mest afsidesliggende ø, som ligger midt i Kattegat. Det betyder, at du kan få havet og kysten næsten for dig selv. Du kan sejle en tur til fyret og trække kajakken op på stranden. Spise din madpakke eller tage en dukkert, mens der er sæler i nærheden.

I kan også prøve kræfter med en tur rundt om øen. Det kræver erfaring og muskler for turen er 25 kilometer lang og der vil ofte være modvind den ene vej. Men belønningen er en unik oplevelse af øen fra søsiden, hvor du oplever øens forskellige landskaber. Fra de høje skrænter ved Sønderbjerg og Nordbjerg til klitterne og de endeløse strande langs Nordstrand og Pakhusbugten.

Hvis du og din familie eller venner holder af leg og vandsport, så kan i trække kajakken eller SUPén ned på havnestranden eller stranden ved campingpladsen og lege, lave balanceøvelser eller ro småture i trygge omgivelser.

Anholt er selvfølgelig vind omsust, men heldigvis er det næsten altid muligt at finde en bid strand, hvor det ikke blæser mere end, at du kan padle, ro og dykke i sikkerhed. Vi glæder os til at se, hvordan kysten omkring de nye høfder i kystsikringsprojektet bliver trygt og børnevenligt.

Læs mere om Anholt her:

visitanholt.dk

anholt-booking.dk